Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tervetuloa!​

>> Kävelet polkua pitkin hiljalleen. Puut humisevat ja käännyt katsomaan taaksesi. Siellä ei kuitenkaan ole mitään. Peloissasi mietit kotisi lämpöä, turvaa, ystäviäsi ja kaikkia tuttujasi. Puska vieressäsi alkaa rapista. Sieltä astuu esiin kissa. Tuo on pelottavan näköinen. Lähdet peruuttamaan taaksepäin, mutta kissa seuraa sinua. "Älä pelkää, en tee pahaa", kissa naukuu. "Olen Aurinkoklaanin perustaja", kolli jatkaa. Mistä Aurinkoklaanista tuo puhuu? Kollin viereen tulee naaras."Hei, olen Pilviklaanin perustaja", tuo naukaisee. Hämmennyt yhä enemmän. "Olemme luoneet klaanit, haluatko liittyä meihin rohkeisiin, vai jatkatko elämää kotikisuna? Et voi elää tassu kummassakin maailmassa." <<

 

Hei! Olet saapunut soturikissa-aiheiseen tarinaroolipeliin, joka ylpeänä kantaa nimeä True Warrior! True Warrior on aloittelijaystävällinen tarinaroolipeli, jossa jokainen liittyjä saa luoda oman hahmonsa ja kirjoittaa sillä. True Warrior perustuu vieraskirjapohjaiseen tarinaroolipeliin.

Taas yksi tylsä tarinaroolipeli muiden joukossa, vai mitä?

Ei. True Warrior ei ole ihan tavallinen soturikissaroolipeli, sillä meille klaanit ovat Pilviklaani ja Aurinkoklaani! Voit myös luoda kissasi pahan ja kostonhimoisen Nopsatähden laumaan! Lisäksi ylläpitomme käy paikan päällä aktiivisesti, ja ottaa iloisesti ja lämpimästi vastaan jokaisen sivulla kävijän! Tutki sivuja rauhassa - olet tervetullut liittymään! 
 
-Posityyhtynen & Ghost

 

 

Extra

Arvostelut

Päivityksiä: 

22.8.2019:

Vieraskirjaan vastattu, uusi liittynyt!

23.12.2018:

Tervetulo-/päivityskatkosivu on nyt poistettu ja True Warrior on virallisesti palannut päivityskatkoltaan! Linkinvaihtolista viimein karsittu! Joulutarina -osio lisätty, käykää kurkkaamassa!

22.12.2018:

Etusivun ja etusivun alakategorioiden tekstejä keskitetty, arvostelujen sivu muutettu erilaiseksi, koska aiemmin viesteihin oli nappautunut mukaan tausta ikivanhasta viekkukoodista. Kirjoitusvirheitä korjailtu.

19.11.2018:

Etusivun tekstiä muokkailtu jonkin verran. Fontit yritetty muuttaa kaikkialla samaksi. Erotusuhassa erotettujen hahmojen tiedot vihdoin poistettu.

17.11.2018:

Ulkka vaihtui, koska Posityyhtysellä on joku pakkomielle vaihtaa ulkoasuja aina parin kuukauden välein. Uusi viekkukoodi asennettu. Chatin värejä muokkailtu.

7.9.2018:

Ulkka vaihdettu ja chatin värit myös - kaikkea muuta tehty.

19.2.2018:

​Uuden vuoden tapahtuma on nyt päättynyt, lisätietoa blogissa.

31.12.2017:

​Uuden vuoden kunniaksi laitettu tapahtuma käyntiin. Lisätietoja täältä.

26.12.2017:

Etusivua muokkailtu.

​23.12.2017:

Ulkoasu ja chatin värit ovat vaihtuneet, ja viekkukoodikin vaihtuu. Linkinvaihtolistaa karsittu jälleen, kolme epäaktiivista sivua poistettu linkinvaihdosta.

29.11.2017:

Ulkoasu on vaihtunut taas, samoin myös viekkukoodi ja chatin värit.

23.11.2017:

​Etusivua muokkailtu hieman. Liittyneiden lista julkaistu, ja muuta-kohtaa muokkailtu.

4.11.2017:

Uusi ulkka on asennettu! Viekkukoodi on vaihdettu! Chatti on tehty uusiksi ja syy tähän oli vanhan chatin värien ristiriitaisuus uuteen ulkkaan. (Ylläpidolla ei ole tunnareita, sillä se, joka cboxin loi, on eronnut ylläpidosta.)

8.10.2017:

​Liittyminen on saanut oman aulansa. UKK-kohta lisätty.

 

©2019 Tʀᴜᴇ Wᴀʀʀɪᴏʀ - suntuubi.com