Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

RSS

Tänne ylläpito ilmoittaa aina, kun on jotain

ilmoitettavaa. Blogi kannattaa käydä

tarkistamassa joka päivä, siltä varalta,

​että ylläpito olisi blogiin kirjoitellut.

 

 Päivityksiä ja pahoitteluja
07.09.2018 16:10 | Posityyhtynen

Terve!

Pitkästä pitkästä piitkästä aikaa kirjoittelen tänne blogin puolelle. Epäaktiivisuutta on kestänyt jo puolisen vuotta. Olemme kuitenkin nyt saaneet uutta inspiraatiota, ja alamme nyt tosissamme kunnostamaan tätä paikkaa. Siksipä ilmoitamme teille tässä muutaman tärkeimmän asian, jotka tulevat muuttumaan piakkoin.

Tähtitaivas, et ole kirjoittanut hahmollasi Lehtipennulla moneen kuukauteen, jonka vuoksi laitamme sinulle erotusuhan. Voit pelastaa kissasi kirjoittamalla sillä ja ilmoittamalla sitten kommentteihin. Aikaa pelastaa hahmosi on 15.9.2018 saakka.

Apila, valitettavasti sinullekin rapsahtaa erotusuhka. Voit pelastaa kissasi kirjoittamalla sillä ja ilmoittamalla sitten kommentteihin. Aikaa sinulla on 15.9.2018 saakka.

Marzimavalitettavasti sinullekin rapsahtaa erotusuhka. Voit pelastaa kissasi kirjoittamalla sillä ja ilmoittamalla sitten kommentteihin. Aikaa sinulla on 15.9.2018 saakka.

Pahvilaatikko, valitettavasti sinullekin rapsahtaa erotusuhka. Voit pelastaa kissasi kirjoittamalla sillä ja ilmoittamalla sitten kommentteihin. Aikaa sinulla on 15.9.2018 saakka.

Nagini, valitettavasti sinullekin rapsahtaa erotusuhka. Voit pelastaa kissasi kirjoittamalla sillä ja ilmoittamalla sitten kommentteihin. Aikaa sinulla on 15.9.2018 saakka.

Jokainen erotusuhassa ollut hahmo poistetaan tai lisätään NPC-hahmoksi!

Sitten niihin parempiin uutisiin

Jonnekin tässä lähiaikoina ilmestyy Info-osio, josta löydät juonen ja kaikki tällaiset tarinoiden kirjoittamiseen liittyvät jutut.

Lisäksi Ghost ja minä alamme tehdä sukupuita, jotka ilmestyvät galleriaan sitä mukaa, kun ne valmistuvat. Puuttuvista sukulaisista tms. saa ilmoittaa!

Galleria tullaan lisäämään kuvia varten.

Eipä tässä muuta. Toivottavasti kaikki me pystymme aktiivistumaan jälleen ja tehdä True Warriorista aktiivinen paikka! :D


( Päivitetty: 07.10.2018 09:21 )

 - Posityyhtynen | Kommentoi Uutta
13.07.2018 17:58 | Ghost

Moi! :)

Mä yritän pitää tän nyt melko lyhyenä, mutta nyt, vihdoin ja viimein voin ilmoittaa, että Nopsatähden lauma ja tähtiklaani on saatu valmiiksi.

Muutama juttu:

  • Nopsatähden laumaan voi nyt vihdoin ja viimein liittyä
  • Tähtiklaanin kisoilla voi nyt kirjoittaa
  • Tähtiklaaniin ei ole merkitty aiemmin kuoltuja kissoja, sillä ylläpito ei yksinertaisesti muista heitä kaikkia.

  • Pimeyden Metsää ei ole näillä näkymin tulossa ainakaan hetkeen, mutta joskus saattaa sellainenkin tulla
  • Kissat voivat silti kuoltuaan liittyä Pimeyden Metsään

 

Siinä varmaan kaikki. kiitos ja nähdään taas! :D


 - Ghost | Kommentoi Paljon on tapahtunut
10.01.2018 15:31 | Ghost

Hei! Paljon on tapahtunut nyt uutenavuotena. On tullut lisää liittyneitä (varmaankin?) ja tarinoiden juonet etenevät vauhdilla! On ilo nähdä aktiivisuutta chatissa ja tarnoissa -- jossa ehkä vähän vähemmän.

 

Jos vielä et ole huomannut uudenvuoden tapahtumaamme, käy katsomassa. Etusivulla on linkki. Palkintoja on luvassa! Jotkut ovat jopa löytäneetkin sen, mitä pitää etsiä.

 

Tarinoiden juonesta hieman:

 

Pilviklaaniin on tulossa muutama pentue lisää. Vielä on yksi pentu varattavissa. (Nyt on myös helpompi tapa hankkia pentuja omille hahmoille. Käykää katsomassa. Liittyminen -> Pentuja.)

On tulossa kissalauma, jonka tulee perustamaan Pilviklaanin vanha vihollinen, Nopsahäntä/-tähti. Lauma on paha, ja Nopsatähti (joksi itseään kutsuu, vaikkei omistakaan päällikön yhdeksää henkeä) värvää itselleen kannattajia. Voit kysyä ylläpitäjiltä luvan tunkea oma kissasi Nopsan laumaan mukaan, jos tahdot.

Nopsan lauma saa ehkä joskus oman listan siihen kuuluvista kissoista. Eli vähän niinkuin klaanin/lauman oman sivun, niinkuin muilla klaaneilla täällä on.

 

Aurinkoklaanissa ei ole vielä mitään merkittävää, mutta sieltäkin saa liittyä Nopsan laumaan. Pentueitakin tulee, mutta tällä hetkellä yhtään pentua ei ole varattavissa. Juoniehdotuksia saa kertoa, jos sellaisia on. Kaipaammekin hieman jotain "säpinää" Aurinkoklaaniinkin.

 

Tällä kertaa ei tainnut olla muuta joten, kiitos jos jaksoit lukea tämän loppuun asti. Nähdään chatissa!


 - Ghost | Kommentoi Päälliköiden roolijat!
01.12.2017 16:42 | Posityyhtynen

Hei!

Tämän postauksen sisältö on tarkoitettu vain päälliköiden roolijoille, mutta voittehan te muutkin tämän lukea mikäli kiinnostaa. Kuitenkin mennäänpä asiaan →

Päälliköiden on tullut nyt vihdoin aika menettää hnekiä/kuolla. Ruskatähti ja Aurinkotähti ovat olleet nyt hyvin pitkään kummatkin päällikköinä. (Peräti 9-10 kk) Ja tuo suluissa mainittu määrä on aika paljon. Mielestäni olisi aika antaa uusille liittyneille/NPC-hahmoille valta käpäliinsä, ja sen vuoksi määräämme muutamia asioita.

 

Ruskatähti - menettää loputkin kaksi henkeä mustayskään, joka tulee hänelle tuntemattomista syistä.

Aurinkotähti - sun täytyis nyt ilmoittaa että montakohan henkeä Aurinko on menettänyt kun meillä ei sitä tietoa ole. Vaikka se oiski menettänyt melkein kaikki nii se tulee menettää nyt kolme kokonaista henkeä. Kaksi ensimmäistä henkeä menee mustayskään, jonka Ruskatähti tartutti tuohon viimeisimmässä kokoontumisessa. Kun Unelmaputous lopulta onnistuu parantamaan mustayskän viheryskäksi, Aurinkotähti menettää vielä yhden hengen viheryskään. Loppujen lopuksi kuitenkin hän paranee, ellei sitten Auringolla ole jäljellä kolmea tai sitä vähemmän henkiä. Päätöksessä emme jousta tippaakaan.


 - Posityyhtynen | Kommentit (1)Kommentoi Erotusuhka on päättynyt
11.11.2017 14:23 | Posityyhtynen

Erotusuhka päättyi

Aika loppui. Etkö ehtinyt kirjoittaa? Sitten et ehtinyt, nyt kuitenkin kaikki jotka eivät ilmoittaneet poistuvat. Tällä kertaa siis poistuivat nämä hahmot:

 

Kenkänokka - Hanhi, Näätätassu

Loiste - Lumitassu

Nikita - Hallatassu

Master123 - Mustatassu

Rapsu - Kimalaistassu

Sun - Pimeystassu

Seittisilmä - Nanni

 

Pyrimme poistamaan näiden henkilöiden hahmojen tiedot, tai siirtämään ne NPC-hahmoiksi. Samalla yritämme lisäillä uusien liittyneiden tietoja! :D


 - Posityyhtynen | Kommentoi


©2018 Tʀᴜᴇ Wᴀʀʀɪᴏʀ - suntuubi.com