Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

RSS

Tänne ylläpito ilmoittaa aina, kun on jotain

ilmoitettavaa. Blogi kannattaa käydä

tarkistamassa joka päivä, siltä varalta,

​että ylläpito olisi blogiin kirjoitellut.

 

 Muutoksia ja muuta asiaa
18.11.2018 10:56 | Posityyhtynen

Moi!

Huh, pitkä aika siitä, kun viimeksi kirjoitin blogin puolelle. Yksinkertaisesti minulla on ollut paljon kiireitä ja vapaa-aika sujahtaa käsistä niin nopeasti, että on hankalaa tehdä mitään. Onneksi n. kuukauden päästä alkaakin jo joululoma, joka sitten kestää hieman pidempään. Sen lisäksi toivon, että tänä vuonna ehdimme Ghostin kanssa järjestää jonkinlaisen tapahtuman jouluksi, sillä viimeksi se venyi uuteen vuoteen. Mitään suunnitelmia ei vielä ole, mutta emmeköhän me jotakin saa aikaiseksi.

Sitten haluan sanoa, että True Warrior täytti 8.9. 2 vuotta! Jippii! Siitä on jo muutama kuukausi, mutta ei se mitään haittaa. :D

Ja näin siirryn omista kuulumisistani siihen asiaan, minkä takia oikeasti kirjoitan blogiin. 

Eilen (17.11.) vaihtui ulkoasu jälleen, sillä mielestäni aikaisempi oli tylsä. Nyt minun on pakko sanoa, että itselläni saan yleensä intoa takaisin, jos ulkoasu on sellainen, mistä minä tykkään. Ja esimerkiksi edellisen ulkoasun kanssa True Warrior näytti mielestäni sotkuiselta, mikä inspiroi minua vaihtamaan ulkoasun ja säätämään sivujen kanssa. Jos vain jaksan, minä rakastan säätämistä! :D

Siispä haluan ilmoittaa teille asioista, joita olen tehnyt tämän ja eilisen aikana.

~ Muokkasin hieman tervetulosivun tekstiä

~ Muokkasin (ainakin melkein) kaikki tekstit oikean värisiksi.

~ Pentuhakemukset-kohta on nyt poistettu muuta-kohdasta, ja siirretty samaan paikkaan, mistä voi varata itselleen pennun. Käykää kurkkaamassa!

~ Korjailin kirjoitusvirheitä

~ Osa teksteistä oli kirjoitettu eri fontilla, kuin yleensä. Korjasin sen.

Ja siinä taisikin sitten olla ne kaikki tärkeimmät "muutokset". Käykää katsomassa tuo pentuhakemus-kohta, mikäli olet innostunut saamaan joskus hahmollesi pentuja. Ja minulla ei taida enää olla oikeastaan mitään sanottavaa, joten toivottavasti nähdään pian! :D

Hyvää päivänjatkoa!


 - Posityyhtynen | Kommentoi Tarinasysteemi on uusittu!
30.10.2018 17:30 | Ghost

Tarinasysteemi on hieman uusiutunut edellisestä. 

Nykyään kaikkien klaanien ja kissojen tarinat kirjoitetetaan samaan vieraskirjaa eikä erillisiin niinkuin aiemmin. Tämä helpottaa kahden kissan, jotka ovat eri klaanista, yhteisen kanssakäynnin.

 

Eipä muuta. Heippa!


 - Ghost | Kommentoi Päivityksiä ja pahoitteluja
07.09.2018 16:10 | Posityyhtynen

Terve!

Pitkästä pitkästä piitkästä aikaa kirjoittelen tänne blogin puolelle. Epäaktiivisuutta on kestänyt jo puolisen vuotta. Olemme kuitenkin nyt saaneet uutta inspiraatiota, ja alamme nyt tosissamme kunnostamaan tätä paikkaa. Siksipä ilmoitamme teille tässä muutaman tärkeimmän asian, jotka tulevat muuttumaan piakkoin.

Tähtitaivas, et ole kirjoittanut hahmollasi Lehtipennulla moneen kuukauteen, jonka vuoksi laitamme sinulle erotusuhan. Voit pelastaa kissasi kirjoittamalla sillä ja ilmoittamalla sitten kommentteihin. Aikaa pelastaa hahmosi on 15.9.2018 saakka.

Apila, valitettavasti sinullekin rapsahtaa erotusuhka. Voit pelastaa kissasi kirjoittamalla sillä ja ilmoittamalla sitten kommentteihin. Aikaa sinulla on 15.9.2018 saakka.

Marzimavalitettavasti sinullekin rapsahtaa erotusuhka. Voit pelastaa kissasi kirjoittamalla sillä ja ilmoittamalla sitten kommentteihin. Aikaa sinulla on 15.9.2018 saakka.

Pahvilaatikko, valitettavasti sinullekin rapsahtaa erotusuhka. Voit pelastaa kissasi kirjoittamalla sillä ja ilmoittamalla sitten kommentteihin. Aikaa sinulla on 15.9.2018 saakka.

Nagini, valitettavasti sinullekin rapsahtaa erotusuhka. Voit pelastaa kissasi kirjoittamalla sillä ja ilmoittamalla sitten kommentteihin. Aikaa sinulla on 15.9.2018 saakka.

Jokainen erotusuhassa ollut hahmo poistetaan tai lisätään NPC-hahmoksi!

Sitten niihin parempiin uutisiin

Jonnekin tässä lähiaikoina ilmestyy Info-osio, josta löydät juonen ja kaikki tällaiset tarinoiden kirjoittamiseen liittyvät jutut.

Lisäksi Ghost ja minä alamme tehdä sukupuita, jotka ilmestyvät galleriaan sitä mukaa, kun ne valmistuvat. Puuttuvista sukulaisista tms. saa ilmoittaa!

Galleria tullaan lisäämään kuvia varten.

Eipä tässä muuta. Toivottavasti kaikki me pystymme aktiivistumaan jälleen ja tehdä True Warriorista aktiivinen paikka! :D


( Päivitetty: 07.10.2018 09:21 )

 - Posityyhtynen | Kommentoi Uutta
13.07.2018 17:58 | Ghost

Moi! :)

Mä yritän pitää tän nyt melko lyhyenä, mutta nyt, vihdoin ja viimein voin ilmoittaa, että Nopsatähden lauma ja tähtiklaani on saatu valmiiksi.

Muutama juttu:

  • Nopsatähden laumaan voi nyt vihdoin ja viimein liittyä
  • Tähtiklaanin kisoilla voi nyt kirjoittaa
  • Tähtiklaaniin ei ole merkitty aiemmin kuoltuja kissoja, sillä ylläpito ei yksinertaisesti muista heitä kaikkia.

  • Pimeyden Metsää ei ole näillä näkymin tulossa ainakaan hetkeen, mutta joskus saattaa sellainenkin tulla
  • Kissat voivat silti kuoltuaan liittyä Pimeyden Metsään

 

Siinä varmaan kaikki. kiitos ja nähdään taas! :D


 - Ghost | Kommentoi Paljon on tapahtunut
10.01.2018 15:31 | Ghost

Hei! Paljon on tapahtunut nyt uutenavuotena. On tullut lisää liittyneitä (varmaankin?) ja tarinoiden juonet etenevät vauhdilla! On ilo nähdä aktiivisuutta chatissa ja tarnoissa -- jossa ehkä vähän vähemmän.

 

Jos vielä et ole huomannut uudenvuoden tapahtumaamme, käy katsomassa. Etusivulla on linkki. Palkintoja on luvassa! Jotkut ovat jopa löytäneetkin sen, mitä pitää etsiä.

 

Tarinoiden juonesta hieman:

 

Pilviklaaniin on tulossa muutama pentue lisää. Vielä on yksi pentu varattavissa. (Nyt on myös helpompi tapa hankkia pentuja omille hahmoille. Käykää katsomassa. Liittyminen -> Pentuja.)

On tulossa kissalauma, jonka tulee perustamaan Pilviklaanin vanha vihollinen, Nopsahäntä/-tähti. Lauma on paha, ja Nopsatähti (joksi itseään kutsuu, vaikkei omistakaan päällikön yhdeksää henkeä) värvää itselleen kannattajia. Voit kysyä ylläpitäjiltä luvan tunkea oma kissasi Nopsan laumaan mukaan, jos tahdot.

Nopsan lauma saa ehkä joskus oman listan siihen kuuluvista kissoista. Eli vähän niinkuin klaanin/lauman oman sivun, niinkuin muilla klaaneilla täällä on.

 

Aurinkoklaanissa ei ole vielä mitään merkittävää, mutta sieltäkin saa liittyä Nopsan laumaan. Pentueitakin tulee, mutta tällä hetkellä yhtään pentua ei ole varattavissa. Juoniehdotuksia saa kertoa, jos sellaisia on. Kaipaammekin hieman jotain "säpinää" Aurinkoklaaniinkin.

 

Tällä kertaa ei tainnut olla muuta joten, kiitos jos jaksoit lukea tämän loppuun asti. Nähdään chatissa!


 - Ghost | Kommentoi


©2018 Tʀᴜᴇ Wᴀʀʀɪᴏʀ - suntuubi.com