Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tervetuloa!​

>> Kävelet polkua pitkin hiljalleen. Puut humisevat ja käännyt katsomaan taaksesi. Siellä ei kuitenkaan ole mitään. Peloissasi mietit kotisi lämpöä, turvaa, ystäviäsi ja kaikkia tuttujasi. Puska vieressäsi alkaa rapista. Sieltä astuu esiin kissa. Tuo on pelottavan näköinen. Lähdet peruuttamaan taaksepäin, mutta kissa seuraa sinua. "Älä pelkää, en tee pahaa", kissa naukuu. "Olen Aurinkoklaanin perustaja", kolli jatkaa. Mistä Aurinkoklaanista tuo puhuu? Kollin viereen tulee naaras."Hei, olen Pilviklaanin perustaja", tuo naukaisee. Hämmennyt yhä enemmän. "Olemme luoneet klaanit, haluatko liittyä meihin rohkeisiin, vai jatkatko elämää kotikisuna? Et voi elää tassu kummassakin maailmassa." <<

Hei! Olet saapunut soturikissa-aiheiseen tarinaroolipeliin, joka ylpeänä kantaa nimeä True Warrior! Tutkithan sivuja rauhassa? Olet tervetullut liittymään, mutta jos et aio liittyä, jätäthän ainakin jälkesi postiin? Me ylläpitäjät arvostamme sitä!

Taas yksi tylsä tarinaroolipeli muiden joukossa, vai mitä?

Ei, True Warrior ei ole mikään tavallinen tarinaroolipeli. True Warrior erottuu joukosta monin tavoin. Esimerkiksi meille klaanit ovat Aurinkoklaani ja Pilviklaani. Lisäksi ylläpitomme on lämminhenkistä ja aktiivista. True Warrior perustuu vieraskirjapohjaiseen tarinaroolipeliin.  Löytyy täältä paljon muutakin, kunhan jaksat tutkia. Astutko True Warriorin maailmaan? Olet sinne tervetullut!

 

 

~ Posityyhtynen & Ghost

Extra

Ylläpitäjät

Tietovisat

​Arvostelumme löytyvät täältä!

Päivityksiä: 

7.9.2018:

Ulkka vaihdettu ja chatin värit myös - kaikkea muuta tehty.

19.2.2018:

​Uuden vuoden tapahtuma on nyt päättynyt, lisätietoa blogissa.

31.12.2017:

​Uuden vuoden kunniaksi laitettu tapahtuma käyntiin. Lisätietoja täältä.

26.12.2017:

Etusivua muokkailtu.

​23.12.2017:

Ulkoasu ja chatin värit ovat vaihtuneet, ja viekkukoodikin vaihtuu. Linkinvaihtolistaa karsittu jälleen, kolme epäaktiivista sivua poistettu linkinvaihdosta.

29.11.2017:

Ulkoasu on vaihtunut taas, samoin myös viekkukoodi ja chatin värit.

23.11.2017:

​Etusivua muokkailtu hieman. Liittyneiden lista julkaistu, ja muuta-kohtaa muokkailtu.

4.11.2017:

Uusi ulkka on asennettu! Viekkukoodi on vaihdettu! Chatti on tehty uusiksi ja syy tähän oli vanhan chatin värien ristiriitaisuus uuteen ulkkaan. (Ylläpidolla ei ole tunnareita, sillä se, joka cboxin loi, on eronnut ylläpidosta.)

8.10.2017:

​Liittyminen on saanut oman aulansa. UKK-kohta lisätty.

 

©2018 Tʀᴜᴇ Wᴀʀʀɪᴏʀ - suntuubi.com