Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Liittyminen

 

Sinäkö liittyisit tälle sivustolle? Mahtavaa! Tee hakemus ja odota siihen vastausta. Lihavoidut kohdat on pakko täyttää. 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nettinimi: Sinun nettinimesi, älä laita omaa nimeäsi tähän, sillä nimi ei ole piilotettu!

Oppilasnimi: Aloitat oppilaasta tai pennusta. Oppilasnimi päättyy aina sanaan- tassu. Esim. Jäätassu. Pentunimi taas sanaan -pentu. Esim. Jääpentu.

Soturinimi: Kun saat tarpeeksi kp:ita, hahmosi ylennetään soturiksi. Soturinimen alku pysyy samana kuin oppilaana ja pentuna, ja sen loppu voi olla melkein mikä tahansa, minkä kissat tietävät. Esim. Jäämyrsky.

Arvo: Onko kissasi parantajaoppilas - tähän tarvitset erillisen luvan ylläpidolta - , soturioppilas vaiko pentu?

Sukupuoli: Onko kissasi naaras vai kolli?

Klaani: Aurinko- vai Pilviklaani, vai onko kissasi erakko tai kotikisu?

Ulkonäkö: Miltä kissasi näyttää? Kerro tätä vähintään kahdeksalla kunnollisella virkkeellä. Mitään adjektiivipötköjä ei hyväksytä.

Luonne: Millainen kissasi on luonteeltaan? Kerro tätäkin vähintään kahdeksalla kunnollisella virkkeellä. Ei adjektiivipötköjä!

Menneisyys: Onko kissallasi menneisyyttä? Pelkkä klaanisyntyinenkin kelpaa hyvin.

Suku & Suhteet: Onko kissallasi sisaruksia tai vanhemmat? Tähän tarivtset erillisen luvan ylläpidolta, paitsi jos olet saanut kissasi pentuhakemuksista.

Taidot: Kissasi taidot. Niitä pitää olla sama määrä, mutta huonoja taitoja voi olla enemmänkin. (Kuulosti erittäin järkevältä...)

Pelot: Onko kissallasi pelkoja?

Toiveet: Onko kissallasi toiveita?

Liittyminen  1  2  3  >

Nimi

Kotisivut

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on kahdeksan plus kolme?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Yksityinen viesti

07.10.2019 18:05

Nimi: Anturajalka

05.10.2019 09:48
Nettinimi: Anturajalka

Oppilasnimi: Hiekkatassu
Soturinimi: Hiekkatuuli
Arvo: pentu
Sukupuoli: naaras
Klaani: Aurinkoklaani

Ulkonäkö: Hiekkatuuli on pohjaväriltään valkoinen. Selässä on tummanharmaita raitoja. Hännänpää on musta. Toinen Hiekkatuulen silmistä on kirkkaansininen ja toinen vaaleansininen. Karva on paksua ja märkänä erittäin painavaa. Hiekkatuuli on laiha jopa hyvinsyöneenä. Jalat ovat pitkät. Häntä on erittäin lyhyt.

Luonne: Hiekkatuuli on ystävällinen, mutta pitkävihainen. Pitää suurista joukoista, koska niissä kuulee paljon mielenkiintoisia asioita. Ylienerginen, mutta tarpeen vaatiessa myös rauhallinen. Hiekkatuuli uskoo Tähtiklaaniin ja kunnioittaa sitä, mutta nuorena rikkoo usein soturilakia. Hän tykkää saalistaa. Hiekkatuuli rakastaa juoksemista avoimessa maastossa. Hän pelkää uimista, koska ei pysy pinnalla turkkinsa takia. Tykkää käydä täydenkuun kokoontumisessa, koska siellä on niin paljon väkeä. Mieluummin kuolisi kuin pettäisi klaaninsa.

Menneisyys: emo oli erakko, joka antoi Hiekkapennun Aurinkoklaaniin, koska pelkäsi, että tämän isä (Synkän Metsän soturi) kouluttaisi tästä tappajan. Hän ajatteli ettei Hiekkapennun isä löytäisi häntä Aurinkoklaanista. Toinen Hiekkapennun veli meni kaksijalkalaan, toinen kuoli kahden päivän ikäisenä. Hiekkapentu ei muista mitään niistä ajoista ja luulee olevansa klaanisyntyinen.

Suku & suhteet:
emo: tuntematon, erakko
isä: tuntematon, Synkän Metsän soturi
veljet: tuntematon, kotikisu tuntematon, kuollut


Taidot:
++Hyvä juoksija
+Ketterä taistelija
--Surkea uimari (pelkää vettä)
-Ystävystyy helposti muiden klaanien sotureiden kanssa
(ei hyökkää kenenkään ystävänsä kimppuun)
-ei suostu myöntämään kipujaan tai nälkäänsä,
uskottelee olevans terve

Pelot: vesi (uiminen), tuli
Toiveet: olla klaaninsa uskollisin soturi, elää klaaninvanhimmaksi asti

Vastaus:

Hyväksytty! Tervetuloa True Warrioriin!
Hoitoemoksi Marjaturkki. Lisään hahmosi kun ehdin, mutta voit jo kirjoittaa sillä.

~ Ghost

Nimi: Anturajalka

04.10.2019 11:46
Nettinimi: Anturajalka

Oppilasnimi: Jäätassu
Soturinimi: Jäätuuli
Arvo: pentu
Sukupuoli: naaras
Klaani: Aurinkoklaani

Ulkonäkö: Jäätuuli on pohjaväriltään valkoinen. Selässä on tummanharmaita raitoja. Hännänpää on musta. Toinen Jäätuulen silmistä on kirkkaansininen ja toinen vaaleansininen. Karva on paksua ja märkänä erittäin painavaa. Jäätuuli on laiha jopa hyvinsyöneenä. Jalat ovat pitkät. Häntä on erittäin lyhyt.

Luonne: Jäätuuli on ystävällinen, mutta pitkävihainen. Pitää suurista joukoista, koska niissä kuulee paljon mielenkiintoisia asioita. Ylienerginen, mutta tarpeen vaatiessa myös rauhallinen. Jäätuuli uskoo Tähtiklaaniin ja kunnioittaa sitä, mutta nuorena rikkoo usein soturilakia. Hän tykkää saalistaa. Jäätuuli rakastaa juoksemista avoimessa maastossa. Hän pelkää uimista, koska ei pysy pinnalla turkkinsa takia. Tykkää käydä täydenkuun kokoontumisessa, koska siellä on niin paljon väkeä. Mieluummin kuolisi kuin pettäisi klaaninsa.

Menneisyys: emo oli erakko, joka antoi Jääpennun Aurinkoklaaniin, koska pelkäsi, että tämän isä (Synkän Metsän soturi) kouluttaisi tästä tappajan. Hän ajatteli ettei Jääpennun isä löytäisi häntä Aurinkoklaanista. Toinen Jääpennun veli meni kaksijalkalaan, toinen kuoli kahden päivän ikäisenä. Jääpentu ei muista mitään niistä ajoista ja luulee olevansa klaanisyntyinen.

Suku & suhteet:
emo: tuntematon, erakko
isä: tuntematon, Synkän Metsän soturi
veljet: tuntematon, kotikisu tuntematon, kuollut


Taidot:
++Hyvä juoksija
+Ketterä taistelija
--Surkea uimari (pelkää vettä)
-Ystävystyy helposti muiden klaanien sotureiden kanssa
(ei hyökkää kenenkään ystävänsä kimppuun)
-ei suostu myöntämään kipujaan tai nälkäänsä,
uskottelee olevans terve

Pelot: vesi (uiminen), tuli
Toiveet: olla klaaninsa uskollisin soturi, elää klaaninvanhimmaksi asti

//Toivottavasti meni kaikki oikein

Vastaus:

Hei! Kaikki on muuten ihan oikein, mutta valitettavasti alkuliite Jää- on jo varattu. :/
Jos vaihdat hahmosi nimen, voin sen jälkeen hyväksyä hakemuksesi. Kiitos! :)

~ Ghost

Nimi: Pahvilaatikko

26.08.2019 19:29
Ai niin ja Koivupentu on mustan ja valkoisen kirjava.

Vastaus:

-Posityyhtynen

Nimi: Pahvilaatikko

26.08.2019 16:26
Nettinimi: Pahvilaatikko
Pentunimi: Leimupentu
Soturinimi: Leimutuuli
Arvo: pentu -> oppilas -> soturi
Sukupuoli: naaras
Klaani: Pilviklaani

Ulkonäkö: Leimutuuli on pohjaväriltään musta. Koko vartalon pituudessa, mutta harvassa on pieniä tummanpunertavia viiruja ja täpliä. Naama on kokonaan musta lukuunottamatta pitkää ja ohutta raitaa, joka kulkee toisesta korvasta silmän päältä kuonoon. Leimutuulen karva on paksua, tuulen- ja vedenkestävää. Leimutuuli on ruumiinrakeenteeltaan jykevä ja lihaksikas. Naaraalla on pitkä häntä ja raajat. Silmät
kirkkaan, ilkeän keltaiset. Korvat ovat melko suuret ja aika lähellä toisiaan. Leimutuuli ei ole mitenkään erityisen ketterä, eikä tästä syystä mikään saalistajamestari. Mutta silti nopea juoksemaan.

Luonne: Leimutuuli on hyvin mukava ja lojaali ystävä. Naaras on hyvin seurallinen. Hän ei jätä ketään mistään ulkopuolelle, ja naaras yrittää löytää kaikista hyvän puolensa. Leimutuuli on kannustava ja iloinen persoona. Hän haluaa selvittää aina kaikki riidat ja on hyvin kärsivällinen.
Tietenkin jos joku haluaa olla yksin, Leimutuuli jättää kyseisen henkilön rauhaan. Naaras ei kestä sitä, että joku vahingoittaisi tai loukkaisi hänen ystäviään, mutta ilmaisee asiansa yleensä hyvin rauhallisesti. Leimutuulella on aina jotain höpötettävää, ja hänen kanssaan on miellyttävää jutella. Tämän taivaallisen ystävyystaidon vastapainona onkin sitten se, että Leimutuuli on todella rasavilli eikä pelkää soturilain rikkomista. Naaras tykkää vitsailla ja kiusoittelee välillä, muttei kuitenkaan halua loukata ketään. Hän ei tykkää kastella tassujaan. Uskoo vahvasti Tähtiklaaniin.

Menneisyys: klaanisyntyinen

Suku&suhteet:
Emo: Aamu
Isä: Raitakynsi
Veli: Koivupentu/-täplä
Täti: Lunatra

Taidot:
+taistelu
+kärsivällisyys
+nopeus
-metsästys
-uiminen
-k etteryys

Toiveet: jonakin päivänä päälliköksi. Ehkä kumppani, muttei pentuja.

Vastaus:

Hyväksytty! Lisään kissan sivut heti, mutta voit alkaa jo kirjoittaa :D

-Posityyhtynen

Nimi: Avokado

23.07.2019 08:39
Nettinimi: Avokado

Nimi: Saratassu

Soturinimi: Saralumi

Asema: oppilas, mutta hänellä ei ole vielä päätetty mestaria

Sukupuoli: naaras

Klaani: Aurinkoklaani

Ulkonäkö: Hän on keskikarvainen valkoinen naaras, jolla on lämpimät virheät silmät. Hänellä on pieni nenä ja pitkät viikset. Hänen toisessa korvassa on pienen pieni lumihiutale kuvio. Lumihiutale kuvio on musta ja sen ympärillä on liekin värisiä kipinän näköisiä pienen pieniä pilkkuja. Hänen
hännän tyvestä alkaa tulla pidempiä karvoja kuin vartalossa, eli hänellä on tuuheä häntä. Hän on usein kiiltäväkarvainen. Hänellä on pitkät jalat, johon hän joskus pelkää sotkeutuvansa. Pienet ja puhtaan valkoiset hampaat ja pitkät puhtaat kynnet. Korvat ovat pitkät ja kolmiomaiset.

Luonne ja taidot: Hän on lempeä, rakastavainen, mutta joskus surullinen, ja haluaa joskus omaa rauhaa rauhoittuakseen. Kun häntä harmittaa jotain niin hän suuttuu sitä enemmän, mitä enemmän häntä painostaa suru. Jos hän suuttuu, hänen on vaikeaa rauhoittua. Hän on silti rohkea jos joku vaikka uhkaa häntä. Hänen urhea piirteensä sopii hyvin taisteluihin klaaniansa suojellakseen. Hän on hurja, kannattaa teidän varoa turkkianne! Metsästämisen taidot ovat aika huonot. Parhaiten hän osaa metsästää lehtikadon aikaan turkkinsa vuoksi. Ja oravat osaavat kiivetä mitä hän ei osaa mitenkään. Hän on suhteellisen hyvä väijymään hiiriä: ainakin hän saa joskus niitä kiinni! Eli Saratassu on kehno metsästäjä. Ja niin kuin sanoinkin: Saratassu ei osaa kiivetä millään! Vaikka hän on kevyt, hän ei vain osaa sitä tekniikkaa. Koska mikään kissa ei ole täydellinen! Hän ei myöskään osaa juosta hyvin. Tai hän voisi osata. Mutta hän pelkää sotkeutua omiin jalkoihinsa. Hän on aina toivonut pääsevänsä päälliköksi. Mutta jos hän pääsee, siihen on vielä pitkä aika.

Perhe: Isä, tuntematon Emo, tuntematon Siskot, Joki, kuollut Veljet, Fasaani, kuollut, Varjotassu, elossa

Menneisyys: Hänen vanhemmistaan hän ei muista mitään paitsi sen että isä oli mustaharmaa ja hänen emonsa liekin ja valkoisenkirjava naaras. Joki oli liekinvärinen naaras ja Fasaani oli ruskea harmaa kolli. Saratassu ei muista paljoakaan mutta hän muistaa kun hänen emonsa oli laittanut hänet Aurinkoklaanin reviirin yhteen puunrunkoon. Isä toi varastettua kaksijalkojen ruokaa ja sitten he lähtivät pois. Miuin ja mauin. Söin ruoat ja sitten käperryin nukkumaan. Sitten heräsin. Ja olin leirissä!

Tuoksu: Aurinkoklaanin tuoksu, jossa on sekoitus myös kissanmintun ja hunajan tuoksua

Mestaritoive: ei ole, kun en tiedä ketä Aurinkoklaanissa on. Mutta haluan jonkun hyvän.

Lisää: Saratassu on kulkukissa alunperin. Jos häntä ei olisi löydetty hän olisi jäänyt kulkukissaksi tai olisi kuollut. Saratassu oli kulkukissana Sara.
Saratassulla on sukulaisia Pilviklaanista.
Saratassu vihaa puita kahden asian vuoksi: hän ei osaa kiivetä niissä ja hän ei pidä menneisyydestään.
Saratassu halusi nimekseen Kalatassu. Ja soturina Kalavirraksi koska ei haluaisi muistaa hänen menneisyyttään.
Saratassun lempiriista on liejukana

P.S. haluaisin yhden NPC hahmon sisareksi Saratassulle joka opiskelisi hänen kanssaan eli olisivat yhdessä oppilaita ja tekisivät metkuja yhdessä. Laitan vielä varmuuden vuoksi tietoja hänestä. Hän on klaanisyntyinen

Oppilasnimi: Varjotassu

Soturinimi: Varjotuli

Asema: oppilas

Sukupuoli:naaras

Klaani: Aurinkoklaani

Ulkonäkö: musta naaras, jolla on vihreät silmät. Hänen vasen takajalka on liekinvärinen ja oikea takajalka on valkoinen. Hänen oikeassa korvassa on liekinvärinen läikkä. Hänellä on pitkät viikset ja erityisen pitkä häntä. Korvat ovat samankaltaiset kuin Saratassulla. Pitkät ja kolmiomaiset. Ne erovat väristä ja siitä, että Varjotassulla on pienet valkoiset tupsut. Hampaat ovat terävät ja hohtavan valkoiset, mutta kynnet likaiset yleensä.

Luonne ja taidot: Samanlaiset kuin Saratassulla, mutta hän osaa kiivetä ja metsästää enemmän oravia kuin hiiriä. Samalla Varjotassu myös rauhoittuu nopeammin.


//Toivottavasti saan vastauksen mahdollisimman nopeasti ja että se olisi hyväksytty :) uskoisin että useampi toivoo sitä kyllä ;)

Vastaus:

Hyväksytty! Anteeksi, kun vastailussa meni niin kauan. NPC-sisar sopii, mutta kenelle Saratassu on Pilviklaanissa sukua, ja mitä kautta? Voit vastata vaikka vieraskirjaan, jos viitsisit. Lisään Saratassun kuitenkin nyt.

Mestariksi Minttulehvä! <3

-Posityyhtynen

Nimi: Koirafani

06.03.2019 14:15
Nettinimi: Koirafani

Nimi: Sweety

Arvo: Pentu

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Pilviklaani -> Nopsan lauma

Ulkonäkö: Sweety on kaunis valkoinen naaras, joka on varsin siro ja pienikokoinen. Naaraan turkissa on muutamia tummanharmaita kohtia. Ensinnäkin Sweetyn kasvoissa on tummanharmaa ”siamilaiskuvio” joka siis käsittää kuonon, osan otsassa ja silmänympärykset. Myös naaraan korvat ovat tummanharmaat. Koko Sweetyn häntä on myös tummanharmaa, samoin hänen vasen takajalkansa. Jaloista myös molemmat etujalat ovat mustat, oikeanpuoleiselta tosin pelkkä tassu ja vasemmanpuoleisesta hieman enemmän, noin polveen asti. Muuten naaras on siis täysin puhtaanvalkoinen. Sweetyn karva on silkinpehmeää ja puolipitkää. Turkki lämmittää häntä paljon ja pitää tuulta, mutta sade ja kaste menee läpi sekunneissa. Sweetyn silmät ovat kirkkaansiniset, ehkä jotakin jäänsinisen ja taivaansinisen väliltä, mutta siis kirkkaat. Ruumiinrakenteeltaan naaras on siis melko pieni, mutta voimakas hän on silti. Naaraalla on lihaksia, jotka eivät kyllä hirveästi paksun turkin alta erotu, mutta lihaksia kuitenkin on. Naaraan nenä on väriltään musta, ja tämän tuntokarvat ovat pitkät. Sweetyn korvat ovat melko tavallisen kokoiset ja teräväpäiset. Naaraan polkuanturat ovat tummanharmaat ja kestävät. Sweetyn kynnet ja hampaan ovat melko pienet, mutta silti tappavan terävät. Hampaat ja kynnet ovat väriltään valkoiset.

Luonne: Sweety sisältää kaksi puolta, sen jonka näyttää kaikille niinsanotusti hyville kissoille, jotka kuvittelevat olevansa hänen ystäviään, ja sen joka hän todellisuudessa on. Tämä ”valeluonne” sisältää muunmuuassa ystävällisen ja nokkelan neidon, jolla on aina sopivat sanat valmiina tilanteeseen. Sweety osaa olla varsin hurmaava ja viettelevä, jos niin tahtoo, ja näin saakin siis usein pyrkimyksensä läpi. Sweetyn nimi onkin oikeastaan melko hyvä, jos ajattelee tätä puolta hänestä. Mikäpä sen mukavampaa kuin avulias nuori kissa, joka on aina valmis tarjoamaan neuvojaan erilaisiin tilanteisiin. No, sitten se aito puoli. Todellisuudessa Sweety on ilkeä ja murhanhimoinen juonittelija, joka ei voisi välittää tippaakaan klaaninsa jäsenistä ja ”ystävistään”. Naaras ei kunnioita oikeastaan ketään klaanissa, mutta osaa peittää todelliset tunteensa varsin hyvin, joten oikeastaan kukaan ei voi epäillä hänen uskollisuuttaan. Naaras ei myöskään välitä Tähtiklaaniin tai Pimeyden Metsään uskomisesta, sillä ei halua typerien kuolleiden kissojen hallitsevan elämäänsä. Ainoa jota naaras kunnioittaa jonkin verran on Nopsahäntä.
Sweety on siis loistava tunteiden piilottaja, ja hän on tässä todellisessa luonteestaan varsin kylmä ja välinpitämätön. Kovan kuoren alta ei ole helppo lukea mitään. Naaraan valehdellessa kovin moni ei myöskään tajua tätä, vaan uskoo aukottomasti kaiken, mitä Sweety suustaan päästää. Jos joku sen sijaan valehtelee Sweetylle, tämä lukee melko helposti valehtelijasta puhuuko tämä totta vai ei. Sweety on todella viekas ja nokkela, joten keksii usein melko hyviä suunnitelmia. Kun Sweety suuttuu jollekin, ei hän peura vihaansa huutamalla ja raivaamalla, vaan olemalla mahdollisimman kylmä ja sillä tavoin inhottava. Hän on näin suuttuessaan todella välinpitämätön, tosin naaraan tapana on huomautella välillä jotakin purevaa ja hyökkäävää, sekä ennen kaikkea satuttavaa suuttumuksen kohteelle. Kovin moni ei pääse osalliseksi salamyhkäisen ja tunteettoman naaraan ajatuksista, mutta jos joku sattuu pääsemään, on luvassa aika tunteellista puuhaa, kirjaimellisesti. Sweety siis osoittaa tuntemuksiaan paljon selkeämmin näille sisäpiirin kissoille, mutta ei tietenkään liikaa. Naaras on parantumaton yhdessä asiassa, ylpeydessä. Hän ei voi välillä käsittää, että joku on häntä parempi, mutta ei Sweety tietenkään kenellekään sitä kerro. Hänhän on varsin tulkitsematon kaveri.

Menneisyys: Sweety syntyi leirin ulkopuolella, kun hänen emonsa lähti tapaamaan hänen isäänsä. Sweety mieltyi oitis isäänsä, ja totesi emonsa ärsyttäväksi typerykseksi. Nopsahäntä nimesi Sweetyn, sillä arveli tästä tulevan viekas taistelija, ja nimi olisi vain hämäystä. Sweetyllä on pentuetoveri, Nala.

Suku&Suhteet:
Emo: Lunatra
Isä: Nopsatähti/häntä
Sisko: Nala
Täti(Lunatra): Aamu
Sisarpuoli: Aamusydän
Velipuolet: Raitakynsi, Harmaajalka
Sisaruspuolten emo: Kivimarja
Serkut: 2 toistaiseksi nimetöntä pentua
Velipuolen pennut: Kipinäpentu , Loistepentu , Juuripentu
Velipuolen kumppani: Myrskytaivas
Velipuolen pennut: Kipinäpentu, Loistepentu ja Juuripentu
Velipuolen kumppanin veljet: Takiaisviiksi, Tiikerisilmä, Tulihäntä
Velipuolen kumppanin emo: Kipinäturkki
Velipuolen kumppanin isä: Liitolehti
Velipuolen kumppanin emon emo: ???
Velipuolen kumppanin emon isä: ???
Velipuolen kumppanin emon sisarukset: ??? & ???
Velipuolen kumppanin emon serkku: Aurinkotähti
Velipuolen kumppanin emon serkun kumppani: Hopeaturkki
Velipuolen kumppanin emon serkun pennut: Virtatassu, Kukkapilvi & Leijonaviiksi
Velipuolen kumppanin emon serkun pennun kumppani: Varjopisara
Velipuolen kumppanin emon serkun pennun kumppanin sisarukset: Pisaraviilto & Pimeystassu
Velipuolen kumppanin emon serkun pennun kumppanin isä: Suurtähti
Velipuolen kumppanin emon serkun pennun kumppanin emo: Paatsamajalka
Velipuolen kumppanin emon serkun pennun kumppanin sisaruksen kumppani: Jääokra
Velipuolen kumppanin emon serkun pennun kumppanin sisaruksen pennut: Hiilipentu, Lehtipentu & Kuupentu
Velipuolen kumppanin emon serkun isä: ???
Velipuolen kumppanin emon serkun emo: ???
Velipuolen kumppanin emon serkun sisarukset: ??? & ??

Taidot:
+ Taistelu
+ Metsästys
+ Kiipeily
+ Piiloutuminen
+ Jäljittäminen

-Uiminen
-Kaivaminen
-Hyppiminen
-Ketteryys

-Kestävyys

Pelot: Sweetyn suurin pelko on Nopsan ja Nalan kuoleminen. Sisko ja isä ovat Sweetylle todella rakkaita.

Toiveet: Sweety toivoo saavansa asua aina poissa Pilviklaanista, isänsä luona. Hän haaveilee myös pennuista joista voisi olla ylpeä.

//Toivotaan et menee läpi
//Kai pentuhakeista

Vastaus:

Hyväksytty! Lisäilen Sweetyn, kun syntyy <3

-Posityyhtynen

Nimi: Posityyhtynen

06.02.2019 15:04
Nettinimi: Posityyhtynen

Pentunimi: Nala
Oppilasnimi: Nala
Soturinimi: Nala

Arvo: pentu -> oppilas -> soturi

Klaani: Pilviklaani
Sukupuoli: Naaras


Ulkonäkö: Nalalla on vaaleahkon punaoranssi turkki, joka on aika tuuheaa ja pitää siksi tuulta hyvin. Hänellä on pienehköt, siniharmaat silmät, jotka itse asiassa ovat melko kauniit. Nalan turkissa ei ole minkäänlaisia kuvioita. Naaraan korvat ovat pyöreät, ja ne ovat paljon tummemman punaiset kun muu keho. Nala on siro kissa, mutta lihaksia tuolta ei juurikaan löydy. Hänen kyntensä ovat terävät, ja niillä saisi paljon vahinkoa aikaiseksi. Hampaista ei valitettavasti voi sanoa samaa. Kissan hampaat ovat tylpät, niillä saisi ehkä juuri ja juuri haavan aiheutettua. Naaras on kummallinen siitä, että tuo oikeastaan pitää sateesta. Kaatosateet ja ukkosmyrskyt eivät ole Nalan mieleen, mutta pieni tihkutus ja ”normaali” sade ovat Nalan mieleen. Ei hän kuitenkaan sateessakaan kovin kauaa pysy, koska turkki kastuisi liikaa.

Luonne: Nala ei ole äkkipikainen tai ärsyttävä, mutta suuttuessaan Nala saattaa olla ilkeä. Nala on useimmiten iloinen, sillä hän huomaa asioissa yleensä hyvät puolet. Se miellyttää suurinta osaa kissoista, sillä ei kukaan varmaankaan tykkää jutella ihan myrtsin kissan kanssa. Naaras on oikeastaan aika herkkä, mutta yrittää aina esittää kovaa, ja että selviäisi mistä tahansa. Ei hän sillä yritä ylpistellä, muttei halua muiden luulevan hänen olevan jotenkin heikompi kuin muut. Joskus Nalaa pelottaa muiden mietteet hänestä, koska tietää olevansa puoliksi kotikisu. Nala ei koskaan tieten tahtoen vahingoittaisi ketään, jonka vuoksi naaras ei pidä taistelustakaan. Naaras tulee melkein kaikkien kanssa toimeen, ja yrittää ilmaista hyviä puoliaan aiemmin mainitun pelon vuoksi. Joskus hänestä voi saada ylimielisen vaikutelman, mutta naaras ei tosi asiassa ole sitä.

Menneisyys: Nala on syntynyt klaanissa, vaikka tuon emo onkin syntynyt kaksijalkalassa.


Suku & suhteet:
Emo: Lunatra
Isä: Nopsatähti/häntä
Sisko: Sweety
Sisarpuoli: Aamusydän
Velipuolet: Raitakynsi, Harmaajalka
Täti: Aamu
Sisaruspuolien emo: Kivimarja
Serkut: 2 toistaiseksi nimetöntä kissaa
Velipuolen kumppani: Myrskytaivas
Velipuolen pennut: Kipinäpentu, Loistepentu ja Juuripentu
Velipuolen kumppanin veljet: Takiaisviiksi, Tiikerisilmä, Tulihäntä
Velipuolen kumppanin emo: Kipinäturkki
Velipuolen kumppanin isä: Liitolehti
Velipuolen kumppanin emon emo: ???
Velipuolen kumppanin emon isä: ???
Velipuolen kumppanin emon sisarukset: ??? & ???
Velipuolen kumppanin emon serkku: Aurinkotähti
Velipuolen kumppanin emon serkun kumppani: Hopeaturkki
Velipuolen kumppanin emon serkun pennut: Virtatassu, Kukkapilvi & Leijonaviiksi
Velipuolen kumppanin emon serkun pennun kumppani: Varjopisara
Velipuolen kumppanin emon serkun pennun kumppanin sisarukset: Pisaraviilto & Pimeystassu
Velipuolen kumppanin emon serkun pennun kumppanin isä: Suurtähti
Velipuolen kumppanin emon serkun pennun kumppanin emo: Paatsamajalka
Velipuolen kumppanin emon serkun pennun kumppanin sisaruksen kumppani: Jääokra
Velipuolen kumppanin emon serkun pennun kumppanin sisaruksen pennut: Hiilipentu, Lehtipentu & Kuupentu
Velipuolen kumppanin emon serkun isä: ???
Velipuolen kumppanin emon serkun emo: ???
Velipuolen kumppanin emon serkun sisarukset: ??? & ???

Taidot:
+Metsästys
+Näkö
+Tasapaino

-Taistelu
n-Haju
-Kestävyys

Toiveet: Nala toivoo joskus löytävänsä ”sen oikean” ja saamaan pentuja.

Pelot: Nala pelkää, että muut kissat torjuisivst häntä kotikisujuuriensa vuoksi.

//pentujakeista??? En oo varma onko tää siel mut x)
//automaattihyväksytty

Nimi: Lintu

31.10.2018 11:58
Nettinimi: Lintu

Nimi: Lumipentu

Soturinimi: Lumitaival

Arvo: Pentu -> oppilas -> soturi

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Pilviklaani

Ulkonäkö: Lumipentu on heiveröinen, juuri ja juuri elossa selvinnyt pentu. Pentu oli niin heiveröinen syntyessään, että oli ihme että tämä selvisi elossa.  Kuitenkin pentujen joukossa, tämä on aina se pienin, mutta silti aika vahva pentu. Lumitassua ei juuri meinaa erottua normi kokoisesta pennusta. Lumitassun silmistä huokuu elämän halu, joka näyttää paistavan muualle ympärillensä, sillä tämän silmänsä ovat kirkkaan siniset. Lumipentu oli jo syntyessään lumen valkoinen, jolla ainut poikkeus oli mustat korvat tupsuineen. Lumitaival on paksu turkkinen, mutta silti normaali pitkä turkkinen kissa. Turkki on yleensä pehmeää, mutta hyvin suittua. Lumitaivaleen ominaistuoksu on jokin, mitä kissat eivät tajua. Se on hyvin makea, maidon tuoksu.  Naaraan turkin vuoksi, tämä näyttää jo melkein kauniilta, niin pieneksi kissaksi. Hänen päänsä on hyvin kulmikas, ollut jo syntymästä lähtien. Lumipennun häntä on puoliksi normaalia häntää lyhyempi, varmasti johtuen naaraan muutenkin pienestä koosta, joten se näyttää tavalliselta hännältä muuhun kehoon verrattuna. Häntä on kuitenkin hyvin pöyheä, mutta silti sileä. Paksuturkkisen kissan turkki, ei mitenkään hylji likaa, tai vettä. Polkuanturat, ja nenä tällä ovat pikimustat. Lumitaivalta voisi soturina verrata juuri oppilaaksi päässyksi kissaksi. Lumitaivaleen tassut ovat tupsuiset, ja tämän tassun pohjan väleistä tulee karvaa, joka likaantuu helpolla.

Luonne: Lumitaival on sisukas, eikä koskaan luovuta. Pienestä kissasta virtaa villeys, ja seikkailun halu. Tämä kissa ei muuten menekkään nukkumaan niin helpolla! Kunigattaret varokaa! Täältä tulee villi tapaus! Myös vieraiden edessäkään Lumitaival ei pysy hiljaa, vaan höpöttää jatkuvasti! Kaikkien kunigattarien haave! Lumitaival osoittaa tunteensa selvästi, eikä tästä löydy ujouden hippuakaan. Tämän takia kissa löytää myös helpolla ystäviä. Lumitaival on myös hyvin hajamielinen, ja unohtaa helposti asioita. Lumitaival on aina ollut hyvin itsenäinen, ja aloittaa aina itsestään tekemisensä. Lumitaivaleella on hyvä itsetunto, ja tämä luottaa tekoihinsa paljon. Usein kissa ei mieti mitä sanoo, vaikka ei välttämättä tarkoita satuttaa sanoillaan. Lumitaival ei rakastu helposti, vaan tällä kestää muodostaa luottamuskin. Lumitaipaleen uskollisuus klaanilleen on vaihtelevaa, sillä vaikka tämä puollustaa klaaniaan, tämä on aina halunnut seikkailla ympäri metsää. Kuitenkin Lumitaival uskoo tähtiklaaniin sydämmensä pohjalta. Lumitaival on hyvin suvaitsevainen, ja hyväksyy helposti erilaiset kissat. Lumitaival on hyvin utelias, myöskin hyvin nerokas kissa. Melkein koskaan tämä ei jää tiedottomaksi, vaan tämä yleensä tietää vastauksen. Kuitenkaan Lumitaival ei osaa käyttää voimaansa oikein, ja satuttaa kissojaan yleensä vahingossa.

Menneisyys: Emo kuoli synnytyksessä, isää ei tiedetä.

Taidot:

++taistelu
--kärsivällisyys
+vahvuus
--voiman käyttö
+metsästys

Pelot: Yksin jääminen

Toiveet: Saada 3 pentua, ja kumppani.
Vastaus:

Hyväksytty! Lämpimästi tervetuloa True Warrioriin!

Paatsamajalka hoitaa Lumipentua! <3

-Posityyhtynen

Nimi: Posityyhtynen

05.10.2018 15:48
Nipsu, valitettavasti hakemustasi ei voida hyväksyä :(

- Ulkonäössä ja luonteessa ei ole tarpeeksi virkkeitä (kahdeksan on minimi).
- Mihin Sulkatassu uskoo? Voit lisätä sen mahdolliseen seuraavaan hakemukseen.
Valitettavasti Pilviklaaniin ei oteta nyt parantajia, sillä tällä hetkellä parantaja on Unelmaputous, jonka oppilas on Käärmetassu. Käärmetassun oppilaaksi tulee sitten Kuukatse, jonka oppilaasta en ole varma.
- Älä keksi kissallesi sukua. Jos haluat suvun, kysy meiltä ylläpidolta :)
- Taidot eivät ole tasapainossa (1-0)
Jos korjaat nämä kohdat, uskon että hakemuksesi hyväksytään :D

Yksityinen viesti

03.10.2018 15:09

Yksityinen viesti

03.10.2018 14:39

Nimi: Ghost

23.01.2018 13:55
Nettinimi: Ghost

Pentunimi: Loistepentu
Oppilasnimi: Loistetassu
Soturinimi: Loistesilmä

Arvo: Pentu -> Oppilas -> Soturi

Skp: Naaras

Klaani: Pilviklaani

Ulkonäkö: Loistesilmä on siro mutta lihaksikas naaras. Tämän turkki on pääasiassa harmaan, sieltä täältä musta tai valkoinen. Naaraan vasen korva on valkoinen, niin myös oikea tassu, rinta ja vatsa, nenän ympärys ja vasemman silmän ympärys. Naaraan selkä on harmaa, mutta turkin väri 'liukuvärjäytyy' harmaasta valkoiseksi kun lähestytään häntää ja takatassuja. Takatassut ovat valkoiset, hännän juuri myös. Hännänpää on kuitenkin taas harmaa. Naaraan silmät ovat keltaiset ja loistavat pelottavasti, niin pimeässä kuin valoisassakin. Loistesilmää voi luulla helposti aaveeksi, jos ei näe muuta kuin naaraan silmät. Naaraan hampaat ovat terävät, kuin myös kynnet.

Luonne: Loistesilmä voi olla hieman tyly ja vaisu muita kohtaan, mutta harvoin naaras tahtoo olla ilkeä. Naaras on lempeä ja ystävällinen kaikkia tuttuja kohtaan. Vieraihin naaras suhtautuu hieman varovaisesti. Naaras pitää taistelusta ja haluaa olla metsän paras taistelija. Loistesilmä ei kiinny kauhean helposti muihin, mutta kun niin tapahtuu, tahtoo naaras pitää kyseisestä kissasta kiinni kynsin ja hampain. Naaras ei usko kovin vahvasti mihinkään, mutta jos tuo pitäisi luokitella joko Tähtiklaniin uskoviin tai Pimeyden metsään uskoviin, olisi tuo Tähtiklaanin puolella. Loistesilmä on erittäin itsevarma. Joskus ehkä liiankin. Naaras saattaa olla koppava ja tiuskii, mutta se vain kertoo sen, ettet ole kovin hyvissä väleissä hänen kanssaan. Usein naaras ilmaisee myös pelkonsa tiuskimalla ja olemalla töykeä ja koppava. Tahallaan naaran on harvoin ilkeä muita kohtaa. Loistesilmä on äkkipikainen, muttei suutu kovin helposti. Loistesilmä on myös hieman uhkarohkea ja kokeilee mielellään uusia asioita. Naaras ei ole kovin sosiaalinen, muttei myöskään ujo.

Menneisyys: Klaanisyntyinen

Suku & suhteet:
Emo: Myrskytaivas
Isä: Harmaajalka
Sisko: Kipinäkatse (Jääokran hoivissa)
Veli: Juuripentu (idk soturinimi)

Taidot:
+ Taistelu
+ Pelon hallitseminen ja piilottaminen

- Sosiaalisuus
- Metsästys

Toiveet: Mahdollisesti kumppani, ainakin paljon ystäviä/tuttuja.

// Automaattihyväksytty

Nimi: Windy

18.01.2018 17:46
Nettinimi: Windy

Oppilasnimi: Veritassu
Soturinimi: Verituho

Arvo: Oppilas-> Soturi

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Pilviklaani

Ulkonäkö: Verituho on punaruskea suurehko naaras. Tuolla on paljon lihaksia, jotka näkyvät naaraan vartalossa. Hänen turkkinsa on paksua ja piikikästä. Soturin lavat ovat leveät. Tuon pää on yllättävän pyöreä. Verituhon viikset ovat valkeat ja hyvin lyhyet. Tuon hampaat ovat kauniin valkeat, samoin kuin kynnetkin. Naaraan nenä ja polkuanturat ovat mustat. Soturilla on suht kapeat ja pyöreät korvat. Verituhon tassut ovat leveät. Naaraan silmät ovat tummanvihreän meripihkan väriset. Soturin häntä on lyhyt ja karva on siellä ohutta. Tuon oikean silmän päältä menee kolme, mustaa viirua, jotka näyttävät arvilta.

Luonne: Verituho on seurallinen ja pitää uusien tuttavuuksien tapaamisesta. Tuo uskoo vakaasti Pimeyden Metsään ja ihailee jokaista sinne päässyttä. Naaras sanoo aina oman mielipiteensä. Soturi käyttää järkeään ja keksii ratkaisun moniin pulmiin. Verituho rakastaa tappamista. Tuo ei ole oikeastaan uskollinen kenellekkään. Naaras on jääräpäinen, eikä häntä ole helppo taivutella. Tuo ei rakastu helposti, mutta tosirakkauden löytäessään hän kiintyy vain tähän yhteen kissaan. Tuo rakastaa vettä, mutta kumma kyllä ei osaa uida.

Menneisyys: Klaanisyntyinen

Taidot:
+Saalistus
+Taistelu
+Tasapaino
+Nopeus
-Hypyt
-Ketteryys
-Uinti
-Pitkänmatkanjuoksu

Pel ot:
-Kuoleminen
-Veri
-Söpöt kukat ja aurinko

Vastaus:

Hyväksytty! Mestariksi Ruusulehti.

- Ghost

Nimi: A.S.T.E.

18.01.2018 16:39
Nettinimi: A.S.T.E.

Pentunimi: Roihupentu
Oppilasnimi:Roihutassu
Soturinimi: Roihuviima

Arvo: Pentu -> Oppilas -> Soturi

Skp: Kolli

Klaani: Pilviklaani

Ulkonäkö: Roihuviima on ketterä ja kohtuullisen siro sysimusta kolli. Hänen selässään on tulenvärisiä, oransseja täpliä. Roihuviiman hännänpää on myös oranssi. Hänellä on terävät kynnet ja hampaat, sekä lyhyt pörröinen turkki. Roihuviiman silmät ovat myös oranssit. Kollin nenänpää ja polkuanturat ovat tummanharmaita. Roihuviiman jalat ovat ehkä hieman keskivertoa pienemmät, mutta niin on koko kissa. Kollin häntä on jalkojen vastineeksi sitten todella pitkä. Kollin kieli on poikkeuksellisen tumma.

Luonne: Roihuviima on pohjimmiltaan rakastettava kolli, mutta tämä puoli on ehkä hiukan vaikeampi saada ulos. Kolli saattaa esittää hieman kovempaa kuin oikeasti on, sillä hän haluaa kuulua joukkoon. Se, että Roihuviima ei tiedä mistä on oikeasti kotoisin, tekee hänen olonsa välillä vieläkin ulkopuolisemmaksi. Yleensä Roihuviima on reilu kaveri, mutta jos hän suuttuu, hän tekee kaiken suutuksissaan, tällä kertaa kollin vihan kohteeksi joutuneen kissan elämän vaikeuttamiseksi. Tämä kolli ei ihan helposti ihastu, mutta jos ihastuu, hän pitää ihastuksestaan tiukasti kiinni. Roihuviima on puhelias kissa, ja hän on aina ensimmäisenä paikalla katsomassa, että mitä nyt tapahtuu. Roihuviima, aina hyvällä tuulella ollessaan, auttaa ystäviään mahdollisuuksien mukaan. Roihuviiman ystäväksi ei pääse ihan noin vain, mutta ajan kanssa, Roihuviima tulee toimeen miltei kaikkien kanssa. Roihuviima voi joskus, varsinkin vieraiden seurassa alkaa käyttäytymään todella koppavasti. Roihuviima ei usko Tähtiklaaniin eikä Synkkään Metsään, mutta kolli esittää, että uskoo Tähtiklaaniin. Hän myös haluaisi uskoa Tähtiklaaniin.

Menneisyys: Roihuviima löydettiin lähes vastasyntyneenä kalliolta joen vieressä.

Taidot:
+ Saalistaminen
+ Kiipeily
+ Piiloutuminen

-Taisteleminen
-Kärsivällisyys
-Itserakkaus
r
Pelot:
~ Läheisen kuolema
~ Tulla erotetuksi klaanista
~ Vesi

Toiveet:
~Kumppani (ehkä pentuja)
~Kokeneen soturin maine

//Toivottavasti hyväksytään. :) Onko mahdollista, että Roihu sais kirjoittavan mestarin?

Vastaus:

Hyväksytty! Hoidokkiemoksi Paatsamajalka.

- Ghost

Nimi: Ghost

08.01.2018 09:56
Nettinimi: Ghost

Pentunimi: Kuupentu
Oppilasnimi: Kuutassu
Soturinimi: Kuukatse

Arvo: Pentu -> Parantajaoppilas -> Parantaja

Skp: Naaras

Klaani: Pilviklaani

Ulkonäkö:
Kuukatse on siro, valkeaturkkinen naaras. Kuukatseen silmät ovat kuunvalkoiset, josta naaraan nimikin tulee. Kuukatseen niskassa on harmaa, tasaisen pyöreä kuvio. Naaraan oikean silmän ympärillä on myös harmaa läiskä, joka muodoltaan muistuttaa kuunsirppiä. Naaraan vasen korva ja hännänpää ovat harmaat. Kuukatseen oikea korva on tummanruskea ja naaras kuulee sillä hieman huonosti. Vasemmalla korvalla naaras kuulee sitäkin paremmin. Kuukatseen kynnet ovat... ei mitään. Kirjaimellisesti ei mitään. Kuukatseella ei ole kynsiä ollenkaan, joka pentuna harmitti naarasta kovasti, mutta joka parantajaoppilaana oli kovasti hyödyksi, koska tuo ei pystynyt vahingossakaan satutaamaan ketään kynsillään. Naaraan hampaat ovat melko terävät, mutta tekevät vahinkoa vain tämän halutessa. Kuukatseen kuono on musta, ja hän haistaa todella hyvin.

Luonne:
Kuukatse on hiljainen mutta lempeä. Naaras puhuu melko vähän ja tämän ääni on aina hiljainen, joskus jopa huomaamaton. Kuukatse on mielellään yksinään, mutta ei myöskään karta muita kissoja. Naaras rakastaa olla parantaja ja hoitaakin työnsä huolella ja kunnialla. Kuukatse osaa keskittyä hyvin, eikä tämän huomiota saa melkein mitenkään herpaantumaan. Naaras oppii todella nopeasti ja muistaa myös hyvin kaiken oppimasta. Kuukatse ei tahdo satuttaa muita kissoja, eikä tykkää katsella kun joku muu kärsii. Naaras on luotettava ja osaa hyvin pitää salaisuuden. Naaras myös luottaa muihin hyvin. Kuukatse osaa metsästää melko hyvin, mutta saalistus on melkein sula mahdottumuus. Naaras ei ihastu kehenkään kovin helposti, joka onkin vain hyvä asia. Vanhempiaan ja sisaruksiaan naaras kuitenkin rakastaa paljon. Kuukatse uskoo todella syvästi Tähtiklaaniin, jonka takia uskookin olevansa hyvä parantaja.

Menneisyys:
Syntyi Pilviklaaniin Jääokran ja Pisaraviillon pentuna.

Suku & suhteet:
Emo: Jääokra
Isä: Pisaraviilto
Veljet: Hiilikynsi, Lehtituli
Sijaissisko: Kipinäkatse

Taidot:
+ Parantaminen
+ Yrttitunnistus
+ Saalistaminen
+ Ystävällisyys

- Taistelu
- Kuuloasti
- Ihastuminen
- Kiipeäminen

Pelot: Petetyksi ja hylätyksi tuleminen.

Toiveet: Tulla suureksi ja kunnioitetuksi parantajaksi.

// Automaattihyväksytty

Vastaus:

---

Nimi: Tähtitaivas

26.12.2017 18:05
Nettinimi: Tähtitaivas

Pentunimi: Lehtipentu

Oppilasnimi: Lehtitassu

Soturinimi: Lehtituli

Arvo: Pentu

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Pilviklaani

Ulkonäkö: Lehtitulen turkin pohjavärinä toimii vaaleanruskea ja turkin seassa on hiilenharmaita sekä mustia juovia. Juovat kulkevat koko kehon halki aina kunnosta hännänpäähän. Selässä on selkärangan päällä pystysuunnassa kulkeva paksumpi musta raita, josta lähtee sivusuunnassa ohuempia juovia alas. Turkki on lyhyttä, mutta tiheää, joten se suojaa hyvin tuulelta. Silti kolli saattaa palella varsinkin pakkasten aikaan.
Lehtitulella on vihreät silmät, joiden sävyyn mahtuu myös hieman kellertävää. Toisen silmän ympärys on ruskea. Hänen kuononsa on sysimusta ja se erottuu selvästi kasvojen muuten melko haaleista väreistä. Kollin korvat ovat suuret ja muodoltaan ne muistuttavat hieman kahta liekkiä. Lehtitulen häntä on pitkä ja ohut, sillä karvat ovat lyhyitä. Kolli on ruumiinrakenteeltaan lihaksikas ja tällä on melko leveät lavat, mutta hän on silti melko laiha ja notkea. Kollin jalat ovat voimakkaat ja keskipituiset. Leveistä tassuista lähtevät pitkät, terävät ja kaarevat kynnet.

Luonne: Luonteeltaan Lehtituli on hieman hankala. Silti muiden pettäminen, sekä valehtelu on hänestä inhottavaa ja hän pyrkii aina noudattamaan soturilakia. Hänen uskonsa Tähtiklaaniin on voimakas ja hän vihaa muiden satuttamista (myös henkisesti). Kolli on helppo suututtaa, ja silloin etenkin tunkeilijat saavat turkkipöllyä. Hän saattaa joskus heittäytyä hieman ylimieliseksi ja jos pitää tehdä jotakin vaarallista, kahdenlaiset lauseet ovat yleisiä hänen suustaan. ”Et sinä kuitenkaan osaa! Anna minä!” on näistä kahdesta luultavasti se yleisempi. Lehtituli käyttää lausetta silloin, kun hän uskoo itse suoriutuvansa paremmin (eli aika usein). Toinen vaihtoehto on: ”Älä! Ei sinun tarvitse! Minä voin tehdä sen!”
Tällöin kolli välittää hyvin paljon tästä toisesta kissasta. Lehtituli kiintyy muihin helposti ja sen takia myös tämä lause on melko tuttu hänen suustaan. Joka tapauksessa hän on avulias, piti hän toisesta tai ei. Hän tottelee aina päällikköä (vaikka hänen mielensä saattaakin ehkä hieman muuttaa niitä itselleen mukavemmiksi...) ja hän hoitaa tehtevänsä huolella ja tunnollisesti.

Menneisyys: Klaanisyntyinen

Suku & suhteet:
Emo: Jääokra
Isä: Pisaraviilto
Veli: Hiilikynsi
Sisar: Kuukatse

Taidot:
+ Taistelu
+ Hajuaisti/Jäljitys
+ Juokseminen
+ Piiloutuminen/Vaaniminen

- Uiminen
- Sairastuu ja loukkaa itsensä helposti
- Tasapainoilu
- Kiipeily

Pelot: Pimeyden metsä, karkoitus klaanista, pimeä (mutta onneksi vain lievä pimeän pelko).

Toiveet: Kumppani ja pennut. Toivoo myös saavansa arvostusta työstä, jota tekee klaanin eteen.

Vastaus:

Hyväksytty! Pennun tiedot lisätään kun syntyy.

~ Ghost

Nimi: marmelady

25.12.2017 15:29
Lisää luonteeseen: Auttaa soturi kolleja, koska haluaa niiden huomiota. Valehtelee usein, toisille klaaneille rajalla. Yleensä Niittysydän hienostelee, varsinkiin nuoremmille naaraille.

Ulkonäkö: Niittysydämellä on terävät, mutta pienet kynnet. Hän on todella tuuhea.

//Onko hyvä? Ja ilmoittele jooko pian.

Vastaus:

Hyväksytty! <3

-Mestariksi Kastemarja!

-Posityyhtynen

Nimi: marmelady

25.12.2017 12:08
Nettinimi: marmelady

Oppilasnimi: Niittytassu

Soturinimi: Niittysydän

Arvo: Soturioppilas

Skp: Naaras

Klaani: Aurinkoklaani

Ulkonäkö: Niittysydän on vaalea kissa, jolla on vihreät silmät. Niityllä on tummanvaaleita raitoja, joita on kaikkialla. Häntä menee joskus kiekuralle, mutta ei paljon. Hänen korvat ovat suipot, korvien sisällä on vaaleanpunaista. Niittysydämen viikset ovat tosi pienet, päällikökään ei nää niitä. Niityllä on nöpönenä. Eipä muuta.

Luonne: Pitää itseään kauniina olentona, suurimman osan mielästä se on totta. Suuttuessaan hän uhkaa muuttaa kaksijalkalaan, yleensä hän sanoo sen siskolleen. Joskus hän huijaa, että yrittää kaikkensa klaanin pelastamiseksi. Ärsyyntyy helposti, ja alkaa uhkailla kynsimään ja muuttamaan.

Menneisyys: Äiti kuoli synnytykseen. Klaanisyntyinen.

Suku ja suhteet:
Isä:? (Ei kerrota):D
Emo:? (Kuollut ja ei kerrota)
Sisko:? (Ei kerrota)

+Taistelu
+ Piiloutuminen
+Valehtelu
+Juokseminen

-Metsästys
-Pimeännäk ö
-Sosiaalliset tilanteet
-Kalastus


Pelot: Yksin oleminen

Toiveet: Kumppani ja pentuja


Vastaus:

Valitettavasti emme voi hyväksyä hakemustasi

-Älä käytä lyhenteitä nimissä, vaan kutsu kissoja koko nimillä. Ei siis näin: Niityllä on nöpönenä. Vaan näin: Niittysydämellä on nöpönenä.

-Luonteeseen ja ulkonäköön tulee laittaa vähintään kahdeksan kunnollista virkettä. Jokaisessa virkkeessä tulee siis olla verbi. Myös olla on verbi, ja kaikki sen taivutusmuodotkin ovat. Luonteessa ei ole tarpeeksi lauseita.

Jos korjaat nämä asiat, luulisin, että hyväksymme hahmosi. :)

-Posityyhtynen

Nimi: Posityyhtynen

23.12.2017 10:40
Nettinimi: Posityyhtynen

Pentunimi: Hiilipentu

Oppilasnimi: Hiilitassu

Soturinimi: Hiilikynsi

Arvo: Pentu -> Oppilas -> Soturi/Nopsahännän laumalainen

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Pilviklaani -> Nopsahännän lauma

Ulkonäkö: Hiilikynsi on hiilenharmaa kolli. Hänen selässään kulkee pikimusta raita, joka kulkee selän yli hännälle asti, muttei jatka siitä eteenpäin. Myös kollin rinnasta löytyy musta täplä, joka loppuu hänen etukäpäliensä väliin niin, ettei sen loppua erota edestäpäin eikä sivustapäin katsottuna. Hänen jaloissaan on valkoiset sukat. Kollin korvat ovat pyöreähköt. Hänen silmänsä ovat tummansiniset. Hiiliturkki on vankkarakenteinen, ja näin ollen myös lihaksikas. Hiilikynnellä on hyvin terävät kynnet, mutta hampaat eivät ole niinkään terävät. Niillä saisi helposti satutettua jotakuta, mutta ne luokitellaan kuitenkin tylpiksi. Hiiliturkin viikset ovat suhteellisen pitkät. Hiiliturkin turkki on sileää, eikä se suojaa myrskyiltä kovinkaan vahvasti. Pienet sadekuurotkin saattavat haitata kollia. Hiiliturkki kestää hyvin kylmää, vaikkei turkki suojaisikaan siltä kovin hyvin. Kovien pakkasten iskiessä on kollin kuitenkin hakeuduttava lämpimien asioiden ääreen.

Luonne: Hiiliturkki on pohjimmiltaan ihan mukava, mutta päällepäin hän ei sitä näytä. Suurin syy ilkeilyyn on se, että kolli tahtoo säilyttää oman imagonsa. Hän voi ensisilmäyksillä vaikuttaa siis kylmäsydämiseltä ja murhanhimoiselta, mutta sitä kolli ei ole. Hän uskoo Tähtiklaaniin (Käärmeen käännytyksen jälkeen Synkkään Metsään vahvasti) heikosti. Hän tietää Synkästä Metsästä, mutta yrittää sulkea sen pois mielestään, sillä salaa kolli pelkää sitä hieman. Hiiliturkki suuttuu helposti, ja jos hän suuttuu, hän osaa olla hyvin ilkeä ja pitkävihainen. Kollia ei siis kannata suututtaa. Leppyminen voi kestää jopa useamman vuodenajan, mikäli minkäänlaista lähestymisyritystä ei saada aikaiseksi. Hiiliturkki ihastuu aika helposti, muttei oikein osaa näyttää tunteitaan. Hän ei ole kovin hyvä sosiaalisissa tilanteissa ihastuksiensa kanssa, ellei suhde ole jo kehittynyt pidemmälle.

Menneisyys: Klaanisyntyinen

Suku&Suhteet:
Emo: Jääokra
Isä: Pisaraviilto
Veli: Lehtipentu (En tiedä soturinimeä)
Sisar: Kuukatse

Isänemo: Paatsamajalka
Isänisä: Suurtähti
Tädit: Varjopentu ja Pimeystassu

Taidot:
+Taistelu
+Metsästys
+Kuulo- ja hajuaisti

-Pimeänäkö
-Sosiaaliset tilanteet
-Jäljitys
-Tasapainottelu

Pelot: Synkkä Metsä

Toiveet: Kumppani ja pentuja (tästä toiveesta kukaan ei ainakaan aluksi tiedä)

Vastaus:

//Automaattihyväksytty!

-Posityyhtynen

Nimi: Michelle

13.11.2017 09:30
Nettinimi: Michelle

Pentunimi: Kipinäpentu

Oppilasnimi: Kipinätassu

Soturinimi: Kipinäkatse

Arvo: Pentu

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Pilviklaani

Ulkonäkö: Melkein kokonaan musta turkki. Rinta, käpälät ja hännänpää ovat valkoiset. Rinnan valkoinen läikkä ikäänkuin liukuvärjäytyy mustaan vatsaan. Läiskä loppuu sunnilleen etukäpälien kohdalle niin, että sivustapäinkatsottaessa sen loppua ei näy. Valkoinen läiskä kapenee vatsaa ja kaulaa kohden. Käpälien laikut ulottuvat nilkkoihin asti. Kipinäkatseen silmät ovat oranssit ja niiden katse naaraan nimen mukaisesti tuntuu kipunoivan. Yleensä naaraan katse siis näyttää aika pistävältä. Näin ei ole kuitenkaan aina. Kipinäkatse on hyvin hoikka ja sirovartaloinen. Hänen jalkansa ovat pitkät ja tassut ovat pienet. Jalat ovat myös aika ohuet. Vaikka jalat ovat tällaiset ohuet ja pitkät on Kipinäkatseella niissä myös lihaksia. Itse asiassa hänen jalkalihaksensa ovat hyvin voimakkaat, niitä ei vain näe kunnolla. Muualtakin vartalosta löytyy voimaa ja lihaksia, mutta nämäkään eivät kovin hyvin ulospäin erotu. Pää on siro, kaunis ja selkeäpiirteinen. Kipinäkatseen kuono on pieni ja pikimusta. Korvat ovat suhteessa vartaloon tavallisen kokoiset. Naaraan viikset ovat pitkät ja vaaleat. Kynnet ovat hyvin terävät ja keskikokoiset. Väriltään nämä ovat jotakin harmaan, valkoisen ja aivan vaaleanruskean väliltä. Joka tapauksessa kynnet ovat vaaleat. Hampaat ovat pikkuiset ja puhtaanvalkoiset. Muuten hampaat ovat tavalliset, mutta kulmahampaat ovat epätavallisen terävät. Naaraan turkki suojaa jonkin verran sateelta ja kylmyydeltä, mutta kun sataa tarpeeksi kovaa menee kyllä läpi. Sama pätee kylmyyteen, mutta talvisin Kipinäkatse kasvattaa paksun talvikarvan. Tällöin hän näyttää vähän hassulta.

Luonne: Kipinäkatse on hieman piikittelevä ja äksy lähes kaikkia muita kohtaan. Hän osaa olla myös lempeä, mutta kovan kuoren murtamiseen tarvitaan oikea ase. Yleensä tämä ase löytyy kissasta itsestään. Jotkut miellyttävät Kipinäkatsetta, jotkut saavat hänen selkäkarvansa nousemaan aina, kun hän näkee kyseiset kissat. Pohjimmiltaan Kipinäkatse on uskollinen kaikille klaanilaisillen, mutta äksyilee heille usein ja ikäänkuin yrittää olla muita suurempi. Hän protestoi yleensä kovaan ääneen, jos joku ei mene hänen mielensä mukaan. Silloin seuraa ehkä rangaistus ja luultavasti viimeistään rangaistuksen uhatessa Kipinäkatse tajuaa lopettaa ärhentelyn. Jos tämä kaveri suuttuu on muilla varomista. Kipinäkatse käsittelee asiat loppuun, hyvällä tai pahalla. Hän saattaa lähteä metsään selvittelemään tunteitaan, mutta ikinä hän ei jätä valittuja sanoja sanomatta. Tämän naaraan katse on tosiaankin aika pistävä, eikä kukaan oikein tahdo valehdella sen alla. Jos joku kuitenkin valehtelee Kipinäkatseelle, voi tulla aika kuumat paikat. Naaras ei välttämättä itse tajua, että toinen valehtelee, mutta hänen kasteensa on niin pistävä ja painostava, että valehtelijan on lopulta antauduttava. Kipinäkatse tajuaa kollien yritykset lähestyä häntä - onhan hän kaunis ja vetää kolleja puoleensa - usein heti ja kommentoi lähestyjälle usein jotain piikikästä ja hieman noloa. Sen jälkeen hän ajaa toisen pois usein vain näyttämällä hampaitaan tai kääntämällä selkänsä. Pentuja Kipinäkatse ei erityisemmin tahdo, eikä hän ihastu helposti.

Menneisyys: Uudelleensyntynyt Kipinäturkki. Kipinäkatse on oikeasti Myrskytaivaan ja Harmaajalan pentu. Myrskytaivas synnytti metsässä ja luuli, että Kipinäkatse on kuollut, sillä hän oli hyvin heikko. Niinpä hän jätti Kipinäkatseen metsään ja lähti muiden pentujen kanssa leiriin. Pian Pisaraviilto löysi Kipinäkatseen ja vei hänet Jääokralle, joka oli juuri saanut omat pentunsa. Pisaraviilto ja Jääokra salasivat pennun alkuperän kaikilta, sillä eivät tahtoneet, että muut alkaisivat pilkata häntä. (Lisää on tulossa myöhemmin)

Suku&Suhteet:
Emo: Myrskytaivas
Isä: Harmaajalka
Sisko: Loistepentu (soturinimeä en tiedä, joten laitan pentu)
Veli: Lehtipentu (sama kuin äskeisessä)
Emonemo: Kipinäturkki
Emonisä: Liitolehti
Isänemo: Kivimarja
Isänisä: Nopsahäntä
Sedät: Tulikarva, Tiikerisilmä, Takiaisviiksi ja Raitakynsi
Täti: Aamusydän

Sijaisemo: Jääokra
Sijaisisä: Pisaraviilto
Sijaisveljet: Hiilipentu ja Tammipentu (haha, sama edelleen)
Sijaissisko: Kuukatse?

Taidot:
+Taistelu
+Metsästys
+Ketteryys
+Jäljitys - Kipinäkatse on yksi klaanin parhaista jäljittäjistä

-Kaivaminen
-Kiipeileminen
-Tasapainottelu
-Piiloutuminen

Pelot: Karkoitus klaanista.

Toiveet: Oma oppilas ja ehkä varapäällikön paikka. Jälkimmäisestä ei ole kuitenkaan varma. Ja liittynyt mestari mieluusti.


//Huhhuh! Tässähän meni odotettua kauemmin. Ja nyt en kyllä tiedä puuttuuko jotain mutta luotan otteeni :)

Vastaus:

Hyväksytty! Anteeksi kun kesti niin kauan. Lisäämme pennun tiedot kun se syntyy.

-Posityyhtynen

Nimi: Posityyhtynen

09.11.2017 15:39
Hakemuksiin vastattu! Vastaukset näkyvät hakemusten alla.
------------------------------------------------------------------ ---------

Nimi: Meikäläinen

06.11.2017 17:18
NettinimI: Meikäläinen

Oppilasnimi: Jäätassu

Soturinimi:Jääsielu

Arvo:Oppilas

Sukup. Kolli

Klaani: Aurinkoklaani

Ulkonäkö: Jääsielu on keksikokoinen hopeanvärinen kissa. Hänen silmänsä ovat kirkkaanvihreät ja melko vetoavat. Hänen oikea etutassunsa on musta, ja se luo melko hienon kontrastin eli vastapainon turkin vaaleudelle. Hänen kyntensä ovat mustat, ja sekin luo kontrastin. Hänen turkkinsa on keskipitkää ja sileää, mutta lämmintä, ja se on hivenen vedenkestävääkin. Jääsielun korvat ovat melko pitkät. Hänen kuononsa on musta, ja sen ympärillä on vaaleanharmaata. Hänen kyntensä ovat todella pitkät, ja terävät. Hänen kulmahampaansa ovat myös pitkät ja terävät. Hänen hamaansa ovat vitivalkoiset. Hänen turkkinsa ei takkuunnu helposti, ja se on aina puhdas, sillä Jääsielu välttelee sen likaantu,ista.

Luonne: Jääsielu on ystävällinen ja auttavainen, ei juuri lainkaan kunnianhimoinen. Hän auttaa kaikkia, aina ja kaikessa. Hän ei juuri näytä epämukavia tunteitaan eikä kipuja. Hän on aina hyvällä tuulella, ja hänellä on paljon ystäviä. Hän on ymmärtäväinen. Vihollisia kohtaan Jääsielu on kylmä ja arvaamaton, hän ei tahdo ystävystyä kenenkään klaanittoman tai Pilviklaanilaisen kanssa, ja halveksii niitä, jotka kuuluvat eri klaaniin tai joilla on ystäviä eri klaanista. Hän kunnioittaa suuresti Päällikköä ja varapäällikköä, kuin myös parantajaa ja hänen oppilastaan. Hän on melko suorapuheinen, mutta varovainnen, ettei loukkaa toisia. Hän keksii yleensä klaanin parhaat vitsit. Hän uskoo erittäin vakaasti Tähtiklaaniin(tai joihinkin hyviin esi-isiin kuitenkin(X )

Menneisyys: Jääsielu on klaanisyntyinen.

Suku & Suhteet: -

Taidot:
+Taistelu
+Kalastus(Kumma kyllä)
+Uiminen(Kumma kyllä)
+Hiipiminen varjoissa/aluskasvillisuudessa
+Haistaminen
+Kuulo
+Juokseminen
n+Hypääminen todella korkealle ja todella pitkälle
+Nopea juoksemaan
+tasapaino
+ketteryys

-Metsästys
-piiloutuminen r
-Valehtelu
-ihastuminen/rakastuminen
-epämukavien tunteiden näyttäminen
-Vainuaminen/jäljitys
-Näkeminen tarkasti kovin kauas
-Tunteistaan kertominen
-Pelon näyttäminen
-Aggressiivisuus
-Kaukonäköisyys(Tulevaisuuden ennalta-arvaus)

Pelot: Hirviöt ja ukkospolkujen ylittäminen. Jääsielu suorastaan kammoaa sitä.

Toiveet: Voittaa pelkonsa, parantua saalistuksessa yms. Saada paljon arvostusta.

Vastaus:

Hyväksytty, mutta!

-Muuten hyväksytty, mutta vaihtaisitko nimen, sillä True Warriorissa on jo Jää-alkuinen kissa.

- Mestariksi Saniaiskaste! Kissaa ei vielä näy Aurinkoklaanin sivuilla alkuvuodesta tapahtuneesta joidenkin sivujen positosta johtuen. ;)
Lämpimästi tervetuloa True Warrioriin!

-Posityyhtynen

Nimi: Tähtitaivas

06.11.2017 16:45
Nettinimi: Tähtitaivas

Oppilasnmi: Salamatassu

Soturinimi: Salamamyrsky

Arvo: Soturioppilas

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Pilviklaani

Ulkonäkö: Usein kuulee nuorten naaraiden suista, että Salamatassu on komea. Hänellä on vaaleanharmaa turkki ja kolme hänen tassuistaan, hännänpäänsä, toinen korvansa ja kuononympäryksensä ovat tummanharmaita. Hänen turkissaan kulkee tummanharmaita raitoja nenästä hännänpäähän saakka. Salamatassun turkki on keskipituinen ja se ei ole kuuma viherlehden aikaan, eikä erityisen kylmä lehtikatona. Salamatassulla on kirkkaansiniset, hieman arvoitukselliset silmät ja ne kiinnittävätin usein huomion kollia katsoessa. Hänen häntänsä on melko pitkä ja pörröinen. Salamatassu ei ole samalla tavalla komea, kuten esimerkiksi Vatukkakynsi. Salamatassu on melko hoikka, mutta lihaksikas. Hänellä on pitkät ja vahvat jalat, jotka saavat hänet näyttämään suuremmelta (ja uskottavammalta). Hänellä on melko leveät tassut ja pitkät kynnet.

Luonne: Salamatassu on melko leppoisa ja rauhallinen kolli. Oman klaaninsa jäsenille hän suuttuu harvoin ja tottelee kuuliaisesti käskyjä. Hän on erittäin ahkera ja uskollinen klaanilleen. Hän pelkää soturilain rikkomista ja erityisesti häntä pelottaa, että hän vahingossa ihastuisi toisen klaanin kissaan. Jos kotikisu ylittää rajan Salamatassun ollessa paikalla, hän leppoisuudestaan huolimatta on kuitenkin valmis häätämään kissan. Ensin hän tietysti ottaa aina selvää siitä, tarvitseeko voimakeinoja käyttää. Salamatassun on yleensä helppo saada ystäviä ja hän on sosiaalinen kissa. Sen sijaan hänen on vaikeaa kertoa tunteistaan ääneen ja yleensä hän näyttää ne käytten muita keinoja. Jos Salamatassu löytää kumppanin, hän ei koskaan hylkää vapaaehtoisesti tätä naarasta ja saattaa välillä käydä tämän hermoille huolehtimalla tästä, kuin mikäkin emo! Salamatassu uskoo Tähtiklaaniin ja yksi hänen pahimmista peloistaan on joutua pimeyden metsään.

Menneisyys: Klaanisyntyinen, syntyessään erittäin heikko pentu ja joutui viettämään ensimmäisen kuunsa parantajan valvovan silmän alla.

Taidot:
+ Taistelu
+ Älykkyys
+ Juoksu (nopeus)

- Pitkät loikat
- Kiipeily (puissa)
- Kalastus (ja uiminen ylipäätään)
- Näkö (hiukan sumea, mutta ei sokea :3)

Pelot: Soturilain rikkominen ja pimeyden metsään joutuminen, tuli, kuolema.

Toiveet: Haluaa mahdollisimman hyväksi soturiksi ja toivoo pääsevänsä päälliköksi jonain päivänä. Haluaa myös kumppanin.

// Juuh aika nopeasti tehty... Toivottavasti hyväksytään!

Vastaus:

Hyväksytty! Lämpimästi tervetuloa True Warrioriin!

- Mestariksi Hopeaturkki!

-Posityyhtynen

(Kissan sivun lisäämisessä saattaa kestää, mutta saat jo kirjoitella Salamatassulla!)

Nimi: Posityyhtynen

17.10.2017 12:55
Hakemukseen vastattu! Vastaus näkyy hakemuksen alla.
------------------------------------------------------------------ ---------

©2019 Tʀᴜᴇ Wᴀʀʀɪᴏʀ - suntuubi.com